Met trots stellen we onze nieuwe collega Erik aan u voor!

Wij zijn als Agrizo enorm trots om te kunnen melden dat ons team vanaf 1 september 2018 wordt versterkt door een nieuwe buitendienstmedewerker. Erik stelt zichzelf graag aan u voor!

Hoi!
Ik ben Erik van Nienhuijs, 35 jaar, woon samen met mijn vriendin, dochter van 8 en zoon van 6 in Panningen gemeente Peel en Maas.

Al van kinds af aan heb ik een enorme passie voor dieren, de landbouw en de natuur. Later nog specifieker; de bodem, gewassen, dieren en samenwerken met ondernemers op een duurzame manier.

Na mijn opleiding in de rundveehouderij en plantenteelt heb ik bij een boomkwekerij en een (rund)vleesveehouderij gewerkt. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als bedrijfsleider op het proef en veredelingsbedrijf van Joordens zaden in Neer. Hier was ik onder andere verantwoordelijk voor de teelt van groenbemesters, oliekoolzaad en andere gewassen.
Tijdens mijn periode bij Joordens heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de akker & tuinbouw. Deze kennis en ervaring zou ik graag met jullie willen delen in de toekomst.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, het verbouwen van mijn huis en mijn hobbymatige schapenhouderij en de bijbehorende teelt van kruidenrijk gras.

Ik hoop u vanaf 1 september te mogen ontmoeten. Ik heb er zin in!

Met vriendelijke groet,

Erik van Nienhuijs
e-mail; erik@agrizo.nl