VACATURE Teeltspecialist regio Zuid -Nederland

Agrizo Nederland BV is een leverancier van gewasbeschermingsmiddelen meststoffen en zaaizaden. Het bedrijf opereert in Zuid-Nederland en is een particulier handelsbedrijf met korte lijnen en een sterke visie.

Als teelspecialist ben je het kennisanker voor je klant je kracht ligt in de tuinbouw en of akkerbouw. Ervaring is geen pré maar een must !

Verkopen realiseer je op basis van vertrouwen en een diepe klantrelatie.

Wie zoeken we ?

Weet jij exact wat er speelt in de sector ? En beschik je reeds over een bestaand klantenbestand, dan komen wij graag met je in contact ! Verder beschik je over:

  • HBO werk en denkniveau of MBO met een goede dosis aan ervaring
  • Gericht werkervaring in teelbegeleiding van tuinbouwgewassen
  • Je bent loyaal aan je verkoopteam, maar bent zelf ook in staat verkoopdoelstellingen te volgen maar dit als kennisleverancier en niet als klassieke vertegenwoordiger.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Bij voorkeur woonachtig in Noord of midden Limburg of Oost-Brabant
  • Affiniteit met akkerbouw is een pré

Je profiel

Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring bij een toeleverancier in de agrarische sector, of een sterk aanverwant bedrijf. Je wilt werken een groeiende organisatie en legt verantwoordelijkheid af aan de directie. Je maakt onderdeel uit van de het teelttechnisch team en bent vooruitstrevend naar de toekomst om de uitdagingen in de agrarische sector aan te gaan.

Is dit het moment voor jou ?

Reageer met CV en motivatie aan ton@agrizo.nl  

Wil je liever een informeel of discreet gesprek ? Bel Ton Willigers 06-21914353